
Αυξάνονται οι θάνατοι στην Ελλάδα από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, καθώς τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 252.
Σύμφωνα με πληροφορείς πρόκειται για μία 83χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, έναν 90χρονο από το νοσοκομείο Παπανικολάου και έναν 87χρονο που ήταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Χτες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 293 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9280, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.
Τα 1943 (21.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4179 (45.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
33 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 10 (30.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 42.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 145 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 93.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εμβόλια Covid: 14.000 Βρετανοί ζητούν αποζημίωση για βλάβες

Πανεπιστημιακή έρευνα: Η μη φυσική μετάδοση του covid προκύπτει ως ιδιαίτερα αληθοφανές σενάριο

Γρίπη και COVID-19: Ταυτόχρονη ανίχνευση από την Affidea

Έστω και τώρα να εμβολιαστούν οι ευπαθείς για τη γρίπη και τον κορωνοϊό

Διαγράφονται τα πρόστιμα για τους ηλικιωμένους που δεν είχαν κάνει εμβόλιο covid








