ERGO

Lemonade: Ξεκινάει εργασίες στη Γαλλία με συμβόλαια κατοικίας από 4€ το μήνα

Η Lemonade, η ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στο μοντέλο της συνεργατικής οικονομίας ξεκίνησε εργασίες και στη Γαλλία. Το λανσάρισμα σηματοδοτεί την τρίτη χώρα της ΕΕ για τη Lemonade, μετά την Ολλανδία νωρίτερα αυτό το έτος και τη Γερμανία τον Ιούνιο του 2019. Οι κάτοικοι της Γαλλίας μπορούν να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους άμεσα, οποτεδήποτε και [...]

AllSafe
Lemonade: Ξεκινάει εργασίες στη Γαλλία με συμβόλαια κατοικίας από 4€ το μήνα

Η Lemonade, η ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στο μοντέλο της συνεργατικής οικονομίας ξεκίνησε εργασίες και στη Γαλλία.

Το λανσάρισμα σηματοδοτεί την τρίτη χώρα της ΕΕ για τη Lemonade, μετά την Ολλανδία νωρίτερα αυτό το έτος και τη Γερμανία τον Ιούνιο του 2019. Οι κάτοικοι της Γαλλίας μπορούν να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους άμεσα, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή – καθώς και να υποβάλλουν αξιώσεις και να πληρωθούν σε δευτερόλεπτα.

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό ασφαλιστικό μοντέλο, η Lemonade διατηρεί ένα σταθερό τέλος για τις δραστηριότητές της και δίνει τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα κεφάλαια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιστροφής χρημάτων.

Η εταιρεία ξεκίνησε την ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού και ενοικιαστών στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 2016 και είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ασφαλιστικές εταιρείες. Από τις 2 Ιουλίου 2020 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με την ένδειξη LMND.

«Η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική στη Γαλλία γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πεδίο ευκαιριών για την Lemonade», δήλωσε ο Daniel Schreiber, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Lemonade. «Ενώ η γαλλική ασφαλιστική αγορά είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες παγκοσμίως, πιστεύουμε ότι ο μοναδικός συνδυασμός αξίας, αξιών και τεχνολογίας της Lemonade θα την κάνει να ξεχωρίσει για τον Γάλλο καταναλωτή, προσφέροντας τη δυνατότητα να αποκτήσει γρήγορη, εξατομικευμένη και στοχευμένη ασφάλιση σε λίγα βήματα. “

Παρόμοια με τα γερμανικά και τα ολλανδικά προϊόντα, το γαλλικό προϊόν έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι βασίζεται στο Policy 2.0 της εταιρείας, ένα νέο είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου που δημιουργήθηκε για τον 21ο αιώνα, δήλωσε η Lemonade.

Η Πολιτική 2.0 είναι ένα σύντομο, κατανοητό και διαφανές έγγραφο που έχει σχεδιαστεί για απλούς ανθρώπους (και όχι για τους δικηγόρους) – μια φιλική προς τον καταναλωτή σύμβαση.

Η ασφάλιση της Lemonade, η οποία μπορεί να σταματήσει και να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής, ξεκινά με μόλις 4 ευρώ (4,84 $) το μήνα.

Στις επιπλέον καλύψεις προσφέρει και τη δυνατότητα ασφάλισης κλοπής τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού – οπότε αν ένα κλειδωμένο ποδήλατο ενός πελάτη κλαπεί από το δρόμο, ο πελάτης θα μπορούσε να διεκδικήσει την πλήρη αξία αντικατάστασης του ποδηλάτου σε λίγα λεπτά.

Η Λεμονάδα έχει άδεια και εποπτεύεται στην Ευρώπη από την Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα (DNB) και έχει την ευρωπαϊκή έδρα της στο Άμστερνταμ.

Mega Brokers
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121