To επόμενο «Experience meeting» του Million Dollar Round Table (MDRT) θα λάβει χώρα στη Σεούλ της Κορέας, από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου του 2010.
Πρόκειται για μεγάλο, διεθνές Συνέδριο μελών (και μη) από όλο τον κόσμο που πραγματοποιείται περίπου κάθε δύο χρόνια. Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται, εκτός από ηγέτες της Αγοράς, και επαγγελματίες ομιλητές με στόχο να εκπαιδεύσουν, να παρακινήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους ακροατές.
Τα Συνέδρια αυτά είναι διάσημα για τις απίστευτα παθιασμένες, ενθουσιώδεις και συγκινητικές ομιλίες των προσκεκλημένων, που συνήθως αφηγούνται το προσωπικό τους επαγγελματικό έπος από το ξεκίνημα έως την κορυφή, αλλά και για τις παρουσιάσεις πρωτοπόρων εργαλείων και τεχνικών πωλήσεων.
To πρώτο «MDRT Experience» Συνέδριο έγινε το 1998 στη Σιγκαπούρη και το παρακολούθησαν περίπου 3.000 άτομα. Ακολούθησαν παρόμοια Συνέδρια στο Χονγκ Κονγκ το 2004 και στην Μπανγκόκ το 2006. Το 2008 το Συνέδριο παρακολούθησαν περίπου 7.000 (!) άτομα, από 30 διαφορετικές χώρες, στην πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας.
Στην Κορέα τα μέλη του MDRT είναι 5.288 – περισσότερα απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός ΗΠΑ.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















