Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ρίτα Χριστοδουλάτου ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών (MCC) της Ευρωπαϊκής Ζώνης του Million Dollar Round Table (MDRT). Είναι μεγάλη η τιμή και για την ίδια αλλά και για τη χώρα μας. Η Ρίτα Χριστοδουλάτου είναι καταξιωμένη Επαγγελματίας και Επιχειρηματίας, όχι μόνο στο χώρο των Ασφαλειών, αλλά και δραστήρια υπέρμαχος των δικαιωμάτων των Γυναικών στο χώρο Εργασίας. Αυτό άλλωστε υποδεικνύει και η θέση της ως Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Είναι μέλος του MDRT από το 1999, ενώ στις Ασφάλειες εργάζεται από το 1992. Επίσης, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Financial Planning Association (FPA), καθώς και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Life Planners – Εταιρείας Συμβούλων Ασφαλίσεων και Επενδύσεων.
Είμαστε σίγουροι ότι η Ρίτα Χριστοδουλάτου θα βοηθήσει ουσιαστικά για άλλη μία χρονιά στην προώθηση του Ασφαλιστικού Επαγγέλματος, αλλά και στη διάδοση των ιδεών του Million Dollar Round Table.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















