ERGO

«Mega» Ασφάλειες Πέρασε τα 20 εκατ. ευρώ!

Η Μεσιτική «Mega» Ασφάλειες του γνωστού βετεράνου Ασφαλιστή Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πέρασε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε Ασφάλιστρα και εντάχθηκε στην κατηγορία των Μεγάλων Μεσιτικών και Πρακτορείων της χώρας. Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου υπήρξε κορυφαίος Ασφαλιστής Ζωής της παλαιάς ΝΝ με μέση ετήσια νέα παραγωγή των €30.000 και αναφερόμαστε στις αρχές του 1990! Είναι δεδομένο [...]

Groupama

Η Μεσιτική «Mega» Ασφάλειες του γνωστού βετεράνου Ασφαλιστή Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πέρασε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε Ασφάλιστρα και εντάχθηκε στην κατηγορία των Μεγάλων Μεσιτικών και Πρακτορείων της χώρας.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου υπήρξε κορυφαίος Ασφαλιστής Ζωής της παλαιάς ΝΝ με μέση ετήσια νέα παραγωγή των €30.000 και αναφερόμαστε στις αρχές του 1990!

Είναι δεδομένο ότι αν ένας μέσος Ασφαλιστής Ζωής, με πέντε τουλάχιστον χρόνια προϋπηρεσία, διακρίνεται για την Ικανότητά του να “Χειρίζεται Χρήματα” και να μην ξοδεύει περισσότερα από ότι κερδίζει παραμένοντας μόνιμα χρεωμένος, και αν είναι αρκετά “Αυτοπειθαρχημένος”, μπορεί να χτίσει ένα αξιοπρεπές χαρτοφυλάκιο, αρκεί η σύνθεσή του να μην υπερβαίνει το 50% σε ασφαλίσεις Αυτοκινήτων.

Αν δεν διαθέτει αυτές τις δύο Ικανότητες:  α) να «Χειρίζεται Χρήματα» του και β)  “Υψηλή Αυτοπειθαρχία”, ο οποιοσδήποτε Ασφαλιστής, όσο μεγάλος και τρανός να νομίζει ότι είναι, να καθήσει… στα αυγά του, γιατί σίγουρα θα διαλυθεί αν γίνει Πράκτορας ή μπορεί ακόμη να πάει και φυλακή. Υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι «πρώτοι στο «Μπλα-Μπλα» και στη “Μαγκιά”…και με εντυπωσιακές παραγωγές…που είναι «μέσα» για αυτούς τους λόγους!

Η “Οργάνωση των Εργασιών” του Ασφαλιστή Ζωής και η Αίσθηση του «Ανήκειν» σε μια μεγάλη Εταιρεία, με την “Αλληλεγγύη”, την “Εκπαίδευση”, τα “Ταξίδια”, την μόνιμη “Παρακίνηση” και “Παρακολούθηση” που προσφέρουν οι λίγες δυστυχώς Εταιρείας, στην Ελλάδα, είναι “Παράγοντες” που αποτελούν Ανεκτίμητης Αξίας “Υπηρεσίες”, χωρίς τις οποίες κανένα Δίκτυο Agency δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Αυτοί είναι οι αποκλειστικοί λόγοι που διατηρούν Ενεργούς και Παραγωγικούς χιλιάδες Ασφαλιστές, με αποτέλεσμα να και κερδίζουν ένα καλό εισόδημα και να ζουν με αξιοπρέπεια.

Φυσικά υπάρχουν οι εξαιρέσεις και εννοούμε είκοσι περίπου Διευθυντές Καταστημάτων στην Ελλάδα, οι οποίοι διακρίνονται για τις Ηγετικές τους Ικανότητες και οι οποίοι θα μπορούσαν μόνοι τους, χωρίς τη στήριξη κάποιας Εταιρείας, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια Παραγωγική Ομάδα Ασφαλιστών.

Διαφορετικά το καλό «Μπλα-Μπλά» η ευφράδεια, η μαγκιά και η λίγη έστω Έπαρση…του κάθε ενός, συμπαθή Ασφαλιστή Ζωής, δεν αρκούν για να επιβιώσει ως Πράκτορας, ούτε για 2-3 χρόνια.

Η συντριπτιή πλειοψηφία των Ασφαλιστών Ζωής, χρωστάει τα πάντα στις Εταιρείες.

Orizon
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121