
Περισσότεροι από 120 συνεργάτες της MEGA BROKERS επέλεξαν την εκπαίδευση αντί για παραλία εν μέσω καλοκαιριού… Το δίκτυο συνεργατών της MEGA BROKERS για άλλη μια φορά έδωσε δυναμικά το παρόν στην εκπαιδευτική συνάντηση του Κλάδου Ζωής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/07/2016 με εισηγητή τον κύριο Γιάννη Παππά, Διευθυντή Κλάδου Ζωής της εταιρίας.
Με εξαιρετική επιτυχία παρουσιάστηκαν τα τρία νέα προγράμματα αποκλειστικού σχεδιασμού και διάθεσης της MEGA BROKERS, καθώς και δυο νέες μηχανογραφικές εφαρμογές υποστήριξης των συνεργατών, έχοντας θετική ανταπόκριση από όλους τους παρευρισκόμενους.
Η συνάντηση έκλεισε με τον κύριο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε, τονίζοντας ότι ακολουθεί και συνέχεια αντίστοιχων σεμιναρίων, καθώς για τη MEGA BROKERS η συνεχή εκπαίδευση του Δικτύου της αποτελεί προτεραιότητά της.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Delta & Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κίνα
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

MEGA BROKERS Sales Awards 2026

Τα πρόσωπα της χρονιάς της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Mega Brokers Awards 2024: Γιορτάζοντας την επιτυχία και διαμορφώνοντας το μέλλον (video)

MEGA Brokers: Τα 4 μυστικά του digital γραφείου

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η ομόφωνη εκλογή του στην ΚΕΕΕ, τα νέα του καθήκοντα & οι διεκδικήσεις για την Ασφαλιστική Αγορά

MEGA BROKERS: 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων – Μια ακόμη επιτυχία της στην ασφαλιστική αγορά!


















