
Περίπου 350-400 αιτήματα για την καταγραφή ζημιών έχουν φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες στο δήμο Ηρακλείου Αττικής μέχρι στιγμής από το ακραίο φαινόμενο που εκδηλώθηκε χτες την περιοχή.
Η κακοκαιρία που έπληξε χτες τα ξημερώματα την περιοχή οδήγησε σε αρκετές ζημιές σε στέγες, τζάμια, ενώ η σφοδρότητα του ανέμου ξήλωσε δέντρα και σε κάποιες περιπτώσεις έκανε ζημιές και σε κολόνες της ΔΕΗ.
Σε σχέση με τις ζημιές φαινομένων όπως η Θάλεια και ο Ιανός η έκταση είναι περιορισμένη με ασφαλιστικούς κύκλους να αναμένουν συνολικά γύρω στις 100 ασφαλισμένες ζημιές.
Μιλώντας σήμερα το πρωί ο δήμαρχος της περιοχής Νίκος Μπάμπαλος στον Αντ1 είπε ότι μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους έχουν ζητήσει να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επισήμανε ότι το γεγονός ότι είχε μικρή διάρκεια και έγινε στις 5.30 το πρωί που ο κόσμος ήταν στο σπίτι του οδήγησε στο να μην έχουμε πολλά περιστατικά με τραυματισμούς.
Προς το παρόν συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ευαγγελισμό η 69χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση δέντρου και τοίχου κατά την κακοκαιρία.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

NatCat Summit 2026: Μαζί, διαμορφώνουμε στρατηγικές για πιο ανθεκτικές κοινότητες

Podcast: «Και Αν Συμβεί…να χρειαστείς την πυροσβεστική;»

Από τον «ασφαλιστή του κόστους» στο σύμβουλο κινδύνου

Μόνο το 30% των πολιτών αναζητά ενεργά ασφαλιστική κάλυψη

Κρατικός Ασφαλιστικός οργανισμός & κάλυψη 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ

NatCat: Το μοντέλο κάλυψης και το χάσμα ενημέρωσης

Φυσικές καταστροφές: Ο ρόλος της ασφάλισης και της πρόληψης


















