
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) λανσάρει τη νέα ψηφιακή καμπάνια της με κεντρικό μήνυμα «Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, δεν τα ρισκάρουμε».
Η νέα καμπάνια ξεκινά στις 11/11, ημερομηνία που έχει θεσμοθετηθεί ως «Ημέρα Ασφάλισης», προκειμένου να υπενθυμίζεται στους πολίτες η αξία της Ασφάλισης.
Η ψηφιακή καμπάνιατης ΕΑΕΕ στοχεύει στην ενίσχυση τηςασφαλιστικήςσυνείδησηςτων πολιτών και στην ανάδειξη τηςαξίαςτης Ασφάλισης, ως πολύτιμου συμμάχου στα απρόοπτα και τις κρίσιμες στιγμές στη ζωή μας.
Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα σύντομα βίντεοτα οποία αντιπαραβάλουν μικρά, καθημερινά και ασήμαντα ρίσκαμε τα σημαντικά ζητήματα της ζωής που δεν πρέπει ποτέ να διακινδυνεύουμεανασφάλιστοι,όπως η υγεία και η περιουσία μας.
«Η πανδημία Covid – 19 και οι συχνότερες και σφοδρότερες φυσικές καταστροφές δείχνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο ρίσκα και ανατροπές. Παρόλ’ αυτάoι Έλληνες παραμένουν σημαντικά ανασφάλιστοι συγκριτικά με τους Ευρωπαίους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτεθειμένοι στους κινδύνους.» αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. «Η ασφάλιση προστατεύει τους πολίτες από τις ζημιές που φέρνουν τα απρόοπτα. Ο ελληνική ασφαλιστική αγορά στηρίζει κάθε χρόνο χιλιάδες συμπολίτες μας με αποζημιώσεις που αγγίζουν τα €2,5 δισ. Η καμπάνια της ΕΑΕΕ έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό: να υπενθυμίσει ότι ο ασφαλιστικός κλάδος με υψηλό αίσθημα ευθύνης βρίσκεται δίπλα στους πολίτεςγια να προστατέψει όλα αυτά που είναι σημαντικά για αυτούς».
Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης,ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς αναδεικνύουν με τον μοναδικό τους τρόπο τα μηνύματα της καμπάνιας, υπενθυμίζοντας την αξία τωνΑσφαλίσεων Υγείας, Περιουσίας, Σύνταξης και Αυτοκινήτου.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το YouTube κανάλι της ΕΑΕΕ για να απολαύσετε τα
, τα οποία θα αναρτώνται σταδιακά, αλλά και το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο www.iknow-insurance.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση και την αναγκαιότητά της.Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας

Στις 15 Οκτωβρίου η η ΕΑΕΕ μιλά για τις φυσικές καταστροφές και την ανθεκτικότητα

Διπλασιάστηκαν σε ένα χρόνο τα οχήματα με καλύψεις φυσικών καταστροφών

ΕΑΕΕ & TSB: Ανταλλαγή πρακτικών Ελλάδας - Τουρκίας στις ασφαλίσεις για σεισμό

Φυσικές Καταστροφές: Χτίζοντας μια πιο ανθεκτική Ελλάδα

EAEE και ΕΙΑΣ εκπαιδεύουν κατά της ασφαλιστικής απάτης

Ασφαλιστική απάτη: 6 στελέχη αναλύουν πώς θωρακίζονται οι εταιρείες


















