
Σε ανακοίνωσή της Εθνική Ασφαλιστική αναφέρεται στην τοποθέτηση του κ. Νάσου Ζαρκαλή στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, από 1 Οκτωβρίου 2023.
Ειδικότερα:
“Ο κ. Ζαρκαλής κατέχει υψηλές ιεραρχικές θέσεις σε ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς τομείς για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και στη συνέχεια στην Hellas Online ως Διευθύνων Σύμβουλος.
Την περίοδο 2009-2022, διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.. Η εμπειρία του εκτείνεται και στον χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς, από τον Ιούλιο του 2020, κατέχει τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ). Ο κ. Ζαρκαλής είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Delaware των Η.Π.Α.. Επιπλέον, διαθέτει MBA από το Henley Management College του Ηνωμένου Βασιλείου. Η παρουσία του, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί για την Εταιρία ιδιαίτερο πλεονέκτημα στη διαχείριση και την αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης”.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ποιος είναι ο Ν. Ζαρκαλής που προτάθηκε ως επικεφαλής του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής

Επένδυση στην ανθεκτικότητα: Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Natcat Summit

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

Ανάγκη για νέα κουλτούρα πρόληψης και ανθεκτικότητας

H οικονομία των φυσικών καταστροφών

Ο Δ. Μαζαράκης, αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ στο NatCat Summit

Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
















