
Ο Πρόεδρος του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού του Ταμείου απεύθυνε πρόσκληση προς το ΟΑΣΕ, τον ΣΕΜΑ και την ΠΟΑΔ για την πλήρωση της θέσης εκπροσώπου στο ΔΣ του Ταμείου.
Με ομόφωνη απόφαση του ΟΑΣΕ και του ΣΕΜΑ, την θέση του εκπροσώπου στο ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, καλείται να καλύψει ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Ηλίας Τσολάκης.
Ο κ. Τσολάκης ανταποκρινόμενος στην νέα πρόκληση, έκανε την ακόλουθη δήλωση. “Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν τόσο ο ΣΕΜΑ όσο και η ΟΑΣΕ για την εκπροσώπηση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο ΔΣ του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, καταδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, τόσο την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στην ΠΟΑΔ όσο και το γεγονός ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι σε θέση να εγγυηθεί την ενότητα και την πρόοδο του κλάδου στο πολύπλοκο περιβάλλον που καθημερινά βλέπουμε γύρω μας να εξελίσσεται.”
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η. Τσολάκης: Οι προκλήσεις για τη διαμεσολάβηση το 2026

ΕΑΕΕ – ΣΕΜΑ: Ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων & Εγγυήσεων

ΠΟΑΔ: Ασφαλιστική παιδεία στην 1βάθμια εκπαίδευση

ΣΕΜΑ: Kοινό όραμα, εξωστρέφεια και θεσμός εκπαίδευσης εφαλτήρια για την ανάπτυξη

Mνημόνιο συνεργασίας HALA – ΠΟΑΔ








