
Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την καταιγίδα των αντεργατικών μέτρων που φτωχοποίησαν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δίνει τώρα τη χαριστική βολή σε εργαζόμενους συνταξιούχους και ανέργους, μ’ένα πολυνομοσχέδιο προαπαιτούμενων με το οποίο καταργεί επί της ουσίας ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως αυτό της απεργίας.
Με μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο εκείνους που έχουν σηκώσει στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων και με το ενδιαφέρον της να στρέφεται αποκλειστικά προς τους δανειστές και τις εντολές τους.
Η ΓΣΕΕ καλεί σε συσπείρωση όλους τους εργαζόμενους και σε μαζική και ενωτική συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμή της αλλά και με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας ,η Συνομοσπονδία συντονίζει και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων στο πλαίσιο πανεθνικής δράσης.
Για το σκοπό αυτό θα συνεδριάσει άμεσα το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλισης διεκδικούμε και :
Επαναφορά του νομοθετικού πλαισίου για τις εργασιακές σχέσεις.
Υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ Νομοθετική παρέμβαση για την εξαφάνιση της ενοικιαζόμενης εργασίας.
Η ΟΑΣΕ στηρίζει και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν ενεργά την Δευτέρα 15/1/2018 και ώρα 5 μμ στην συγκέντρωση της ΓΣΣΕ στο Σύνταγμα.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα

ΤτΕ: Τι έδειξαν 7 επιτόπιοι έλεγχοι σε ασφαλιστικές

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΑΕΕ: Τι πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική ασφάλιση πατινιών

Ένα βήμα πριν τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ΤΕΑ - ΟΑΠΕΣ

On air η νέα ιστοσελίδα της NUVIA Insurance Brokers


















