ERGO

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το EIAS Certified Specialist in Reinsurance

Το ΕΙΑΣ μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η διοργάνωση του 1ου Σεμιναρίου «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE», στο πλαίσιο του κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης “EIAS CERTIFIED SPECIALIST” ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των [...]

AllSafe
Παράταση υποβολής αιτήσεων για το EIAS Certified Specialist in Reinsurance

Το ΕΙΑΣ μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η διοργάνωση του 1ου Σεμιναρίου «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE», στο πλαίσιο του κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης “EIAS CERTIFIED SPECIALIST” ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση για δεύτερη φορά του προγράμματος «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE», διάρκειας 25 εκπαιδευτικών ωρών.

Ο κύκλος αυτών των προγραμμάτων αποτελείται από ξεχωριστά εκπαιδευτικά σεμινάρια, το κάθε ένα από τα οποία οδηγεί σε πιστοποιήσεις του ΕΙΑΣ επαγγελματικής ασφαλιστικής εξειδίκευσης, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου.

Το σεμινάριο EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE είναι διάρκειας είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικών ωρών, και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

· Δευτέρα 27 Μαρτίου: 16.00 – 20.15

· Τρίτη 28 Μαρτίου: 09.00 – 15.45

· Δευτέρα 3 Απριλίου: 16.00 – 20.15

· Τρίτη 4 Απριλίου: 16.00 – 20.15

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις (διάρκειας δύο εκπ.ωρών) για την πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων και θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κ. Νίκος Γουλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης επί αντασφαλιστικών θεμάτων και ο κ. Γιάννης Κακαβίτσας, Director Non-Life Treaty της Εταιρίας CARPENTER TURNER.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: [email protected] & [email protected]).

Νοιαζόμαστε για εσάς / Intersalonica
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife Travel
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα