
Σοκάρουν οι εικόνες στην Ιταλία, όπου εκτυλίσσεται το χειρότερο σενάριο της εξέλιξης της πανδημίας, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να δίνουν άνιση μάχη με τα μέσα που έχουν στη διάθεση τους.
Το τι ακριβώς πήγε στραβά με τον κορωνοϊό για να υπάρχει αυτή η εξέλιξη δεν είναι ακόμα βέβαιο. Ωστόσο αναμφίβολα υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί που οδήγησαν στο να έχει η Ιταλία περισσότερους νεκρούς από την Κίνα.
Οι νεκροί στην Κίνα όπου πλέον ανακοινώνεται περίπου ένα κρούσμα την ημέρα είναι 3.253 και στην Ιταλία ξεπερνούν τους 3.405 με τα νούμερα να αυξάνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά. Εικόνες με στρατιωτικά κονβόι να μεταφέρουν σορούς ανθρώπους, πρόχειρα νεκροτομεία και εκκλησίες γεμάτες με φέρετρα κάνουν το γύρο του κόσμου διαδικτυακά.
Τα κρούσματα στην Ιταλία έχουν φτάσει τα 41.035 όταν στην Κίνα είναι 81.199 και παγκοσμίως είναι 244.523 σύμφωνα με τα στοιχεία του John Kopkins.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ

Kινούμενες «βόμβες» στους δρόμους τα ανασφάλιστα οχήματα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες


















