
Στις 6 Φεβρουαρίου Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), συναντήθηκαν με τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στα γραφεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Σκοπός της συνάντησης ήταν καταρχήν η γνωριμία του νέου Δ.Σ. της ΠΟΑΔ με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. και η εξεύρεση πεδίου σύμπραξης των δυο φορέων ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η παρουσία των κατά τόπους πρωτοβάθμιων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους Κλάδους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας μας.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Μιχαλόπουλος στον κ. Μίχαλο, θα είναι ανταποδοτικά χρήσιμο τα Επιμελητήρια να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει την ΠΟΑΔ ως το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης του Κλάδου, όσο και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση γενικότερα.
Τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και συζητήθηκαν προτάσεις και ιδέες, που και τα δυο μέρη συμφώνησαν ότι θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί μία επωφελής συνεργασία των δυο φορέων.
Στη συνάντηση, εκτός του κ. Μίχαλου και του κ. Μιχαλόπουλου, συμμετείχαν επίσης, η κ. Μαρία Δημητριάδη, Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΔ, ο κ. Δημήτρης Μουντάκης, Αν. Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΔ, ο κ. Δημήτρης Κρέτσης, Ταμίας της ΠΟΑΔ καθώς και ο κ. Μπάμπης Μωραΐτης, Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΑ.
Σχόλια

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.












