
Στην Βέροια και τις Σέρρες συνεχίστηκε το οδοιπορικό της διοίκησης του Ε.Ε.Α. στην Ελλάδα φθάνοντας ήδη στους 10 σταθμούς με εμφανή την αποδοχή της πρωτοβουλίας και την συμβολή της στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Η ενημέρωση του κλάδου για την εφαρμογή της IDD θα συνεχιστεί ενώ τα στοιχεία που συλλέγονται στην διάρκεια της περιοδείας είναι σημαντικά για την διαμόρφωση γενικότερα ενιαίας πανελλαδικά αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν το επάγγελμα και την προοπτική του.
ΒΕΡΟΙΑ
Χθες 7 Μαρτίου το «οδοιπορικό» συνεχίστηκε στην Βέροια, την 9η πόλη από την εκκίνησή του, όπου στο Επιμελητήριο Ημαθίας ο Πρόεδρος κ. Μπίκας και ο Γενικός Γραμματέας και ασφαλιστικός διαμεσολαβητής κ. Κώστας Σισμανίδης είχαν οργανώσει την εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Εκεί με εμφανές ενδιαφέρον, παρακολούθησαν τα όσα χρήσιμα και πρακτικά για τον κλάδο παρουσιάστηκαν από τον Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δ. Γαβαλάκη.
ΣΕΡΡΕΣ
Η ενημέρωση για την IDD συνεχίστηκε στις Σέρρες τον 10 σταθμό του οδοιπορικού, όπου και εκεί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας και η κυρία Εύα Ματάκου Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών είχαν οργανώσει την ειδική εκδήλωση ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Νομού.
Επίσης καταγράφηκαν ερωτήματα, διατυπώθηκαν απόψεις και ετέθησαν οι βάσεις όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις για την διαμόρφωση ενιαίας, πανελλαδικά, στάσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε θέματα ουσιαστικά για τον κλάδο και την περαιτέρω εξέλιξή του.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Εθνικό Σχέδιο Υγείας 2035: Η αναγκαία μεταρρύθμιση
6 λόγοι που η allsafe επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εμπειρία του ασφαλιστή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η σημασία της συλλογικής προσφοράς στους συντονιστές (video)

Πολυετής η προσφορά των συντονιστών ασφαλιστών (video)

ΕΕΑ : Νέα μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Σήμερα η "ανοιχτή" συζήτηση του ΕΕΑ για το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης


















