
Η NP Ασφαλιστική σταθερά επικεντρωμένη στη διαδικασία εκπαίδευσης των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ξεκινάει τον τρίτο εκπαιδευτικό κύκλο Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το έτος 2023, στον οποίο θα καλυφθούν θέματα του Τομέα Β΄ για το θεσμικό πλαίσιο.
Το αντικείμενο του σεμιναρίου είναι «Κλάδοι της Ιδιωτικής Ασφάλισης Κατά Ζημιών και Γενικοί Κανόνες στην Ασφάλιση Περιουσιακών Ζημιών», στο οποίο θα αναλυθούν όλοι οι κλάδοι κατά ζημιών στους οποίους εξειδικεύεται η Εταιρία και που οι αναπτυξιακές τους προοπτικές για τον σύγχρονο επαγγελματία ασφαλιστή είναι πραγματικά μεγάλες.
Τα σεμινάρια έχουν έναρξη στις 18/10/2023 και ολοκληρώνονται στις 7/11/2023, μέσα από μια σειρά δώδεκα (12) διά ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων στην Αθήνα (5) και σε Σπάρτη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκίδα, Πάτρα και Ιωάννινα.
Τα σεμινάρια είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών, όπου σε συνδυασμό με τις δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις που έγιναν στο Α’ Εξάμηνο του 2023 για τον Τομέα Α’ συνολικής διάρκειας 10 ωρών, καλύπτεται η ετήσια υποχρέωση των 15 ωρών επανεκπαίδευσης για την ανανέωση της εγγραφής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια.
Για το ακριβές πρόγραμμα των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρίας στο www.np-asfalistiki.gr ή να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Στα σεμινάρια συμμετέχουν συνεργάτες της Εταιρίας και είναι δωρεάν για όλους τους εκπαιδευόμενους.
Σχόλια
Τι διαβάζεται τώρα

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η NP Aσφαλιστική ξεκινά τον εκπαιδευτικό κύκλο του Τομέα Β΄ για το 2024 για τους Διαμεσολαβητές

ΑΤΡΑΞ: Ταχύτατη αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από την NP

Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από την NP Ασφαλιστική

NP Aσφαλιστική: 20 Xρόνια επιτυχιών μίας ελληνικής εταιρίας με ‘‘ανθρώπινο πρόσωπο’’







