
Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του ότι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026 ξεκινούν οι διαλέξεις του Executive Προγράμματος Διοίκησης για Ασφαλιστικά Στελέχη, το οποίο υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Το Πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του ΣΕΣΑΕ, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου, προσφέροντας σύγχρονες γνώσεις και πρακτικά εργαλεία διοίκησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.
Η επιτυχία του Προγράμματος αποτυπώνεται και στη διαχρονική συμμετοχή των στελεχών του κλάδου, καθώς συνολικά 109 στελέχη έχουν ήδη παρακολουθήσει το Πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τεσσάρων κύκλων.
Η έναρξη του 5ου κύκλου σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπαιδευτικής συνεργασίας, που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός για την επαγγελματική και διοικητική ανάπτυξη των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.
Ο ΣΕΣΑΕ εύχεται στους συμμετέχοντες έναν δημιουργικό και ιδιαίτερα εποικοδομητικό κύκλο μαθημάτων, με νέες γνώσεις, χρήσιμες εμπειρίες και ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η μάχη κατά της ασφαλιστικής απάτης κερδίζεται στην πρόληψη

Λύσεις σε τεχνολογία και εξειδικευμένους ελέγχους

ΕΚΠΑ: Δωρεά 160 εκατ.ευρώ από τις τράπεζες

Η μάχη κατά της ασφαλιστικής απάτης κερδίζεται στην πρόληψη

Από το Δουβλίνο στις νέες προκλήσεις της ευρωπαϊκής διαμεσολάβησης

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Το insurancemarket εγκαινίασε τα νέα του γραφεία



















