
Εξειδίκευση, επαγγελματισμός και στοχευμένη στρατηγική πώλησης. Σε αυτό το τρίπτυχο στηρίζεται η Truck & Cargo Insurance, που σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Σαμολαδά, αυξάνει κατά 15%-20% ετησίως την παραγωγή της.
Παρά τον εντεινόμενο ανταγωνισμό στις ασφαλίσεις βαρέων οχημάτων και την πτώση κατά 65% της τιμής των ασφαλίστρων η Εταιρεία διαγράφει θετική τροχιά και θέτει βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της.
Πόσα χρόνια δραστηριοποιείστε στην αγορά και ποιους κινδύνους ασφαλίζετε;
Στην αγορά δραστηριοποιούμαι από το 1999 και από το 2000 ασφαλίζουμε φορτηγά και γενικότερα βαρέου τύπου οχήματα. Οι κίνδυνοι που ασφαλίζουμε έχουν να κάνουν κυρίως με την αστική ευθύνη των οχημάτων καθώς και όλους τους όμορους κινδύνους. Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης μας ο οποίος είναι κυρίως μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένος μεταφορέας έχει ανάγκη να καλύψει κινδύνους όπως η αστική ευθύνη, η ευθύνη του εργαλείου, της ζημίας που μπορεί να προξενήσει το μεταφερόμενο όχημα, την ασφάλιση του ίδιου του μεταφερόμενου εμπορεύματος, την ευθύνη του μεταφορέα ή του διαμεταφορέα και τέλος κινδύνους όπως η περιουσία – τα εμπορεύματα των αποθετών του και την κάλυψη της ευθύνης που έχει ως αποθηκευτής….
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Το νέο πλαίσιο για την κρατική αρωγή και τις ασφαλιστικές
H ψυχολογία στην πώληση και η διαχείριση της άρνησης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ


















