Ανεπηρέαστη η Αξιολόγηση της Alliance & Leicester PLC σύμφωνα με την Standard & Poor’s παρά τη χθεσινή αποκάλυψη για περαιτέρω Ζημίες και Διαγραφές στις Επενδύσεις της και από Δομημένες άλλες Επενδύσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις επιπλέον Μειώσεις στις Ενυπόθηκες Υποχρεώσεις της σε άλλες Επενδύσεις που είναι εγγυημένες με περιουσιακά στοιχεία του Ομίλου. Οι συνολικές ζημίες του Ομίλου από τις σε προαναφερθέντες Επενδύσεις ανέρχονται σε192 εκατ λίρες Αγγλίας, μέχρι το τέλος Απριλίου, 2008.
Επί πλέον άλλες Αξίες (ABS και άλλες) μαζί με τις Ενυπόθηκες υποχρεώσεις της, μείωσαν τα Αποθεματικά του Ομίλου με άλλα 198 εκατ. λίρες Αγγλίας.
Σύμφωνα πάντα με την αξιολόγηση της Standard and Poor’s η A&L αναμένεται να ισορροπήσει τις Ζημιές αυτές σε ένα χρόνο, από τα αναμενόμενα Κέρδη της από τον κορμό των Δραστηριοτήτων της. Οι Αξίας του Δομημένου Ενεργητικού του Ομίλου είναι σταθερές και δεν αναμένονται άλλες διαγραφές. Τα επίπεδα δανεισμού της A&L’s κρίνονται ικανοποιητικά και σε ελεγχόμενα επίπεδα. Ωστόσο η Βρετανική Αγορά Ακινήτων και η ευρύτερη παγκόσμια και Αγγλική Οικονομία συνεχίζουν να παρουσιάζουν σημάδια επιδείνωσης. Η Standard & Poor’s παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και εξετάζει ήδη περαιτέρω πιθανές συνέπειες για τις Βρετανικές Τράπεζες, Ασφαλιστικές και Επενδυτικές Εταιρίες.
Σχόλια

Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα

ΤτΕ: Τι έδειξαν 7 επιτόπιοι έλεγχοι σε ασφαλιστικές

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΑΕΕ: Τι πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική ασφάλιση πατινιών


















