Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της τρίτης τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στις εγκαταστάσεις της Γ.Ε.Β. Α.Ε., Επιχείρηση του Ομίλου Ιντερσαλόνικα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των παιδιών για την υγιεινή διατροφή και το περιβάλλον, μέσα από παραδείγματα αλλά και μέσα από την πρακτική εφαρμογή διαδικασιών παραγωγής και ιδιαίτερα ο παραδοσιακός τρόπος ολικής άλεσης του σιταριού.
Όπως σημειώνει η Ιντερσαλόνικα, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι εύστοχες σχολικές επισκέψεις, που υποστηρίζει με κάθε τρόπο ο Όμιλος, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και γνώση, από την τρυφερή ηλικία, των αγαθών που παράγει η χώρα μας για την υγιεινή και ποιοτική ζωή των πολιτών της.
Στη φωτογραφία, διακρίνονται οι μικροί μαθητές κατά την αποχώρησή τους, κρατώντας τα δώρα που προσέφερε η Επιχείρηση, μαζί με τις δύο δασκάλες τους και τους τρεις αρμόδιους της Επιχείρησης (πίσω αριστερά ο κ. Μιχ. Τζιούμαρης, αρμόδιος του Πετρόμυλου, πίσω ακροδεξιά ο κ. Δημ. Δράτσας, Χημικός και στο κέντρο ο Διευθυντής, κ. Αδάμ Μπαλαχτσής).
Σχόλια

Insurance Awards FM 2026: Έως τις 7/8 η κατάθεση των ερωτηματολογίων
Τι προβλέπει ν/σ για κρατικές αποζημιώσεις επιχειρήσεων
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ενισχύει την ψηφιακή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει σε "πράσινες" ενέργειες

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πράκτορα

550 συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ιντερσαλόνικα: Προετοιμασία για τις εξετάσεις ασφαλιστών


















