
Ο γνωστός μεσίτης των Αθηνών κ. Ιωάννης Οικονόμου και η ARAG SE υποκατάστημα Ελλάδος, συνεργάζονται στον κλάδο της Νομικής Προστασίας.
Ο έμπειρος και εξειδικευμένος μεσίτης με πολύχρονη και επιτυχημένη διείσδυση στον χώρο της Νομικής Προστασίας προσθέτει στην διαμεσολαβητική του φαρέτρα τα εξειδικευμένα, καινοτόμα και ξεκάθαρα προγράμματα της ARAG – χωρίς ψιλά γράμματα και σύγκρουση συμφερόντων – σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα του κλάδου αυτού.
Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγοί, απλοί καταναλωτές, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ιατροί, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν την χρησιμότητα των καλύψεων μέσα από τα προγράμματα της ARAG – ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε μια οικονομική συγκυρία, που καθιστά την χρησιμότητα αυτή σχεδόν αναγκαιότητα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία ARAG Hellas & Sofos Insurance Agency Α.Ε.

Διεθνές Sales & Strategy Meeting της ARAG SE στην Μαδρίτη

Όμιλος ARAG: Αύξηση ασφαλίστρων 17,5% το 2024

H B. Nickel διαδέχεται τον M. Rigau στη θέση της CEO της ARAG Ισπανίας

Δ. Τσεκούρας – ARAG: Αναγκαιότητα η ενημέρωση και η εκπαίδευση για την ασφάλιση







