ERGO

Την Πέμπτη 21/01 οι Διαμεσολαβητές διαδηλώνουν κατά του “νέου Ασφαλιστικού”

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) καλεί όλους τους Διαμεσολαβητές να συστρατευτούν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στις 11:30 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών: Η ΕΑΔΕ εκφράζει τη μεγάλη αγωνία των Μελών των Συλλόγων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από την εισφοροδοτική επιδρομή που επιχειρείται με το προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό. Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι η [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Την Πέμπτη 21/01 οι Διαμεσολαβητές διαδηλώνουν κατά του “νέου Ασφαλιστικού”
DSC_0091
Από αριστερά: Π. Λελεδάκης Πρόεδρος ΠΣΑΣ, Γ. Καραβίας Πρόεδρος ΣΕΜΑ & ΕΑΔΕ, Δ. Γαβαλάκης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Δ. Λύχρου Πρόεδρος ΕΕΑΕ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) καλεί όλους τους Διαμεσολαβητές να συστρατευτούν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στις 11:30 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών:

Η ΕΑΔΕ εκφράζει τη μεγάλη αγωνία των Μελών των Συλλόγων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από την εισφοροδοτική επιδρομή που επιχειρείται με το προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι η κατηγορία των Ελεύθερων Επαγγελματιών που δεν φοροδιαφεύγει καθώς δηλώνει το 100% των εισοδημάτων της βάσει βεβαιώσεων προμηθειών των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Η σχεδιαζόμενη εφαρμογή των μέτρων συνιστά ουσιαστική δήμευση του εισοδήματος, εφόσον αθροίζεται σε φόρο εισοδήματος από το πρώτο ευρώ, σε εισφορά αλληλεγγύης, σε τέλος επιτηδεύματος και σε προείσπραξη φόρου στο 100 %.

Επειδή η κατάσταση είναι οριακή και απειλείται με εξόντωση ο Κλάδος, η ΕΑΔΕ συμμετέχει στη συστράτευση και την κοινή πορεία όλων των Επιστημόνων και Ελεύθερων Επαγγελματιών προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Βουλή, την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα 11:30 με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει διάθεση ουσιαστικού διαλόγου, να αποσύρει τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και να παρουσιάσει αναλογιστικές μελέτες που θα αιτιολογούν την σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση.

Νοιαζόμαστε για εσάς / Intersalonica
Mdrt 2026

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife kinder - September 2026
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα