
Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας με τίτλο «Τεκμηριωμένη πολιτική στην Υγεία και την Ιατρική Περίθαλψη» που φέτος συνδιοργανώνουν η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Το συνέδριο πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Τα Προσυνεδριακά Φροντιστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.
Στην επίσημη Έναρξη του Συνεδρίου, την Τρίτη 11.12 θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, και θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα όπου οι Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Τσάκος, Θεόδωρος Σεργεντάνης και Άρης Σισσούρας θα συζητήσουν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εκπροσωπώντας και εκφράζοντας τις απόψεις τεσσάρων γενιών.
Στο φετινό πρόγραμμα του συνεδρίου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων οι πολιτικές δημόσιας υγείας, οι δαπάνες και η κατανομή των πόρων στην υγεία τη μεταμνημονιακή περίοδο, ο Ιατρικός Φάκελος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η Αξιολόγηση Τεχνολογίας Υγείας, η πολιτική για το φάρμακο και την ενσωμάτωση της καινοτομίας και θα διατυπωθούν τεκμηριωμένες προτάσεις, για την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στον υγειονομικό τομέα.
Στο 14ο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα ασφάλισης υγείας με σημαντική παρουσία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και των μελών της.
Στο, κατά κοινή ομολογία, μεγαλύτερο και πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας με αξιοσημείωτη επίδραση στις πολιτικές υγείας της χώρας συμμετέχει και συνεισφέρει το σύνολο σχεδόν των εμπλεκομένων στην προβληματική, τη συζήτηση και τη διαμόρφωση των θέσεων για την υγειονομική μεταρρύθμιση, για την οποία προαπαιτείται η ανάπτυξη επιστημονικής τεκμηρίωσης και κλίματος εθνικής και κοινωνικής συναίνεσης.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Fusion Διαπερινεϊκή Βιοψία Προστάτη: Νέα εποχή στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου

Ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου τίμησε τον Δρ.Γεώργιο Β.Αποστολόπουλο

Επιστροφή στα θρανία με υγεία

ΙΑΣΩ: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μέθοδος MFA

Hellenic Healthcare Group: Πλατινένια διάκριση στην ΕΚΕ

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Σύσταση σε ασφαλιστική από το ΣτΚ


















