
Ακόμα και με προσπάθεια θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί… και όμως μία γυναίκα οδηγός κατάφερε να πραγματοποιήσει 4 τρακαρίσματα, μέσα σε έξι δεύτερα από την ώρα που απέκτησε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο είχε πάρει από αντιπροσωπεία της Mercedes για… testdrive.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η εν λόγω οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα σε χρόνο ρεκόρ προσέκρουσε το πολυτελές όχημα σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα του καταστήματος και στη συνέχεια έκανε απότομη στροφή με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί να στέκεται στο οδόστρωμα από τη δεξιά πλευρά.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά είναι σίγουρο πως οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα είναι διστακτικοί στους επόμενους υποψήφιους πελάτες που θα ζητήσουν να τεστάρουν τα αυτοκίνητα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

6.000 παιδιά πέθαναν σε τροχαία στην ΕΕ τα τελευταία 10 έτη

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες από τον Οκτώβριο

Θα αποζημιωθεί οδηγός που «έχασε» τρία δάκτυλα σε τροχαίο ατύχημα

Δίπλωμα οδήγησης: Αντικατάσταση με ένα κλικ

Carglass®: Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Σε λειτουργία η πλατφόρμα myCAR για τα τέλη ανά μήνα

Σήμερα στις 17:00 η τηλεδιάσκεψη του ΕΕΑ «Άδειες οδήγησης – Παρουσίαση των νέων εφαρμογών του gov.gr για την Περιφέρεια Αττικής»











