
Περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του γιατρού που φέρεται να έχει στήσει απάτες εις βάρος πολλών ασθενών και επιχειρηματιών, ανάμεσά τους και του κ. Δ. Κοντομηνά δημοσιοποιήθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Ειδικότερα ο εν λόγω άνθρωπος φέρεται να είχε πείσει ότι είναι στέλεχος της NSA, είχε σχέσεις με τον αρχηγό της CSIA και επικοινωνούσε με τον Τ. Μπους και ότι μπορούσε να στήσει επιχείρηση με κεραίες διαβαθμισμένες συλλογής πληροφοριών. Είχε οργανώσει και ταξίδι στην Αμερική με τον επιχειρηματία με δήθεν συνάντηση με την Κοντολίζα Ραις, την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ.
Όπως είπε ο δικηγόρος του το αντικείμενο της απάτης περιορίστηκε στα 9,5 εκατ. και πλέον η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Γ. Ρούντος: Τρία χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Η Interamerican τιμά τον Ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά

Γ. Καντώρος: Σε 2-3 χρόνια η Interamerican θα είναι διαφορετική εταιρεία

Η Interamerican τιμά τον ιδρυτή της και θεσμοθετεί το Βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Τι αφήνει για το μέλλον το μοντέλο ηγεσίας τύπου Δημήτρη Κοντομηνά;








