
Τη μετακόμιση του Υποκαταστήματος Αθηνών της INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ σε ένα νέο επαγγελματικό χώρο επί της Συγγρού 226, με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση των συνεργατών και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, ακολούθησε η αλλαγή της επικεφαλής του γραφείου.
Από αρχές Φλεβάρη τη θέση της Διευθύντριας Υποκαταστήματος ανέλαβε η κα Πηνελόπη Μεντένη, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια ήταν υπεύθυνη γενικών ασφαλειών στην εταιρία. Η κα Μεντένη είναι ένα αξιόλογο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με 25ετή εμπειρία στο ασφαλιστικό κλάδο.
Συνεπής στόχος της INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, δεδομένης της ηγετικής θέση που κατέχει στον ασφαλειομεσιτικό χώρο, είναι να προσφέρει μοναδικές και αποκλειστικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και διαχείρισης του χαρτοφυλακίου του ασφαλιστή που θα απλοποιήσουν την καθημερινότητα του και θα του επιτρέπουν να αναπτύξει τις πωλήσεις του.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
NP Ασφαλιστική: Έναρξη σεμιναρίων επανεκπαίδευσης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna


















