Η Ευρωπαϊκή Πίστη (!) απ’ όλες τις Εταιρείες φαίνεται να προηγείται μέχρι στιγμής στη μάχη που γίνεται για την εξασφάλιση Συνεργατών και Χαρτοφυλακίων από τις τέσσερις Εταιρείες του Ομίλου Ασπίς και τη Γ.Η. Σκούρτης.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, δύο Διευθυντές Πωλήσεων της Ασπίς φέρονται να έκλεισαν συμφωνία με την παραπάνω Εταιρεία, η οποία λέγεται επίσης ότι επιπλέον πρόλαβε και εξασφάλισε περί τους 400 Διαμεσολαβητές πρώην Συνεργάτες του Ομίλου Ασπίς.
Στο μεταξύ, παρά τις σχετικές υποδείξεις της Ένωσης, στην Αγορά ήδη κυκλοφορούν φήμες για Εταιρείες που προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη του… Χαρτοφυλακίου κατέφυγαν και πάλι σε άνομους τρόπους εξασφάλισης Συμβολαίων, για παράδειγμα, απαλλάσσοντας το δικαιούχο από την πληρωμή Ασφαλίστρου μέχρι τη λήξη τους.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα
Πρότυπο κοινωνικής υπευθυνότητας για την ασφαλιστική αγορά η Interamerican

Μεγάλες μετακινήσεις Ασφαλισμένων Αυτοκινήτων από Εταιρεία σε Εταιρεία
Ολόκληρο το Σχέδιο Νόμου 4046/2023 για τα Επείγοντα Μέτρα Δημοσιονομικής Στρατηγικής για το 2013-2016
Επεξηγήσεις από τον Θ. Αναγνωστόπουλο


















