Την Τρίτη 17 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παιδική εκδήλωση που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα AXA HEARTS IN ACTION του Ομίλου ΑΧΑ, στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού φορέα «Φλόγα», στο Γουδί.Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια και είχε ως κύριο στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς και ανακούφισης στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες.
Τα παιδιά που φιλοξενούνται στη «Φλόγα» διασκέδασαν από το πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε μαγικά κόλπα από το μάγο KELMI, αφήγηση παραμυθιού από τη νεράιδα με μουσική συνοδεία εθελοντή κιθαρίστα, μπαλονοκατασκευές και φυσικά πολλά παιχνίδια με τη βοήθεια παιδαγωγού.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το δώρα που προσέφερε κάθε εθελοντής σε κάθε παιδί της «Φλόγας» και ολοκληρώθηκε με φαγητό και μουσική.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Λυκούργος Πέτροβας για 1η χρονιά στην Κριτική Επιτροπή των FMIA24

Συγχωνεύσεις Ασφαλιστικών εταιρειών: Deals Δισεκατομμυρίων

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι επενδύσεις για τον ανασχεδιασμό της ασφαλιστικής αγοράς

Από σήμερα «στον αέρα» το ενημερωμένο site της Generali

Τι έγινε & τι δεν έγινε στην Ασφαλιστική Αγορά τη χρονιά που μας πέρασε







