Η Marsh, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων, κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Διεθνή Μεσίτη Ασφαλίσεων από το περιοδικό «Reactions».
O Dan Glaser, Πρόεδρος και CEO της Marsh Inc., είπε για τη βράβευση: «Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε τη διάκριση αυτή από την αγορά και το “Reactions”. Αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς μας να παρέχουμε στους πελάτες μας, σε όλο τον κόσμο, κορυφαίες υπηρεσίες και λύσεις, ιδιαίτερα σήμερα, που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης».Το περιοδικό «Reactions», κορυφαίο σε θέματα business intelligence, που προσφέρει λεπτομερή οικονομική και παγκόσμια κάλυψη της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, βράβευσε τη Marsh κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Τα διεθνή βραβεία Reactions, 8 χρόνια τώρα, αναγνωρίζουν την εξέχουσα απόδοση και καινοτομία στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και επιβραβεύουν επιχειρήσεις και πρόσωπα που βοηθούν στην ανάπτυξη υψηλών προτύπων στην εξυπηρέτηση πελατών. Στη δημοσκόπηση για την εξεύρεση του καλύτερου μεσίτη ασφαλίσεων συμμετείχαν περισσότεροι από 4.800 risk managers, μεσίτες ασφαλίσεων και διευθυντικά στελέχη από την ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Διάκριση για τη MEGA BROKERS από την Apeiron
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ

Magenta Insurance: Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις

ΕΑΕΕ: Που οφείλονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας


















