Λάβαμε και δημοσιεύουμε μια επιστολή διάψευσης του προχθεσινού δημοσιεύματος και ζητάμε συγγνώμη από τον Σ. Γριβογιάννη και τη σύζυγό του. Υπήρξαμε θύμα παραπληροφόρησης από ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών και αδυνατούμε να καταλάβουμε τη σκοπιμότητα της ψευδούς πληροφορίας. Δεν πρόκειται βέβαια να επικοινώνησουμε με τον εν λόγω κύριο ποτέ στο μέλλον.
15/10/09
Προς το «Insurance Daily»
Από τον Σπύρο Γριβογιάννη
Κύριοι,
Με έκπληξη διάβασα το δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό μου και στη σύζυγό μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε διασταυρώσατε αυτές τις πληροφορίες μαζί μου πριν τις δημοσιεύσετε.
Σας πληροφορώ ότι η σύζυγός μου, πρώτον, δεν ονομάζεται Σκούφη, αλλά Φυρογλάνη-Μοσχή Ελένη, δε σπούδασε Νομικά και κατά συνέπεια ουδέποτε υπήρξε… Νομικός Σύμβουλος του Γ. Αλογοσκούφη ή του Γ. Παπαθανασίου.
Σπύρος Γριβογιάννης
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







