ERGO

ΕΑΕΕ Όλα έτοιμα για το 10ο Συνέδριο στις Σπέτσες!

Στις Σπέτσες, από 18- 20 Σεπτεμβρίου 2008, θα πραγματοποιηθεί για δέκατη συνεχή χρονιά το Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχουν πάνω από 300 Ασφαλιστές από τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο και Αντασφαλιστές από χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Οι Ενότητες του φετινού Συνεδρίου είναι αφιερωμένες σε επίκαιρα και σημαντικά [...]

AllSafe

Στις Σπέτσες, από 18- 20 Σεπτεμβρίου 2008, θα πραγματοποιηθεί για δέκατη συνεχή χρονιά το Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχουν πάνω από 300 Ασφαλιστές από τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο και Αντασφαλιστές από χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Οι Ενότητες του φετινού Συνεδρίου είναι αφιερωμένες σε επίκαιρα και σημαντικά ζητήματα για την Ασφαλιστική Αγορά.
Η πρώτη Ενότητα με τίτλο «Πόσο θα διαρκέσει η περίοδος Χαμηλών Ασφαλίστρων;» πραγματεύεται το φλέγον ζήτημα της πτώσης των Ασφαλίστρων και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του στην Αγορά. Η δεύτερη Ενότητα αφορά τον Κλάδο Ασφάλισης Υγείας και συγκεκριμένα τη «Νέα τεχνολογία στον κλάδο Ασφάλισης Υγείας» και τον τρόπο που αυτή σχετίζεται με την ιατρική δεοντολογία και τον καθορισμό του ύψους των Ασφαλίστρων.

Η Ενότητα Αντασφαλιστικού ενδιαφέροντος με θέμα: «Η σημασία της Αντασφάλισης στο Solvency II» είναι αφιερωμένη στο πιο σημαντικό ζήτημα που απασχολεί την Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Αγορά αυτή τη στιγμή, την Οδηγία Solvency II και την επίδρασή της στον τομέα των Αντασφαλίσεων.

Ανάμεσα στους σημαντικούς ομιλητές, η ΕΑΕΕ φιλοξενεί τον Tommy Persson, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων (CEA) και τον κ. Gerald de la Martiniere, απελθόντα Πρόεδρο και νυν Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων (CEA).

Επίσης, το Συνέδριο πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους, μεταξύ σημαντικών προσώπων της διεθνούς και εγχώριας Ασφαλιστικής Αγοράς και Επικεφαλής Εποπτικών Αρχών όπως οι Adel Mounir Rabeh, Πρόεδρος της Αιγυπτιακής Εποπτικής Αρχής, Βικτώρια Νάταρ, Διευθύντρια και Έφορος Ασφαλίσεων Κύπρου και Γεώργιος Πέτσας, Πρόεδρος Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 10ο Ασφαλιστικό & Αντασφαλιστικό Συνέδριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.eaee.gr.

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121