
Το Πρόγραμμα απευθύνεται στο Πρακτορειακό δίκτυο και ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες που βλέπουν τις εξελίξεις που έρχονται. Οι αλλαγές στις προμήθειες, στον τρόπο είσπραξης των ασφαλίστρων στην αξιοπιστία της ανάληψης των κινδύνων, είναι σημαντικές και επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις Πράκτορα – Εταιρείας και Πράκτορα – Πελάτη.
Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για την προσαρμογή στις υπάρχουσες συνθήκες είναι ελάχιστος. Η εποπτική αρχή ήδη έχει θέσει τα κριτήρια και το πλαίσιο που θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) δημιουργεί ένα Καινοτόμο Πρόγραμμα που απαντά στις παραπάνω προκλήσεις και παρέχει στον επιχειρηματία διαμεσολαβητή τις γνώσεις και τα εφόδια, προκειμένου να εντοπίσει και να «θεραπεύσει» πιθανές αδυναμίες, αναπτύσσοντας παράλληλα τα δυνατά σημεία της επιχείρησής του. Παράλληλα το πρόγραμμα αυτό παρέχει Δίπλωμα Παρακολούθησης ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μελλοντικές συνεργασίες σας.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι 20 εκπαιδευτικές ώρες, και προκειμένου να συνδυαστεί με τη δύσκολη καθημερινότητά σας, τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, και θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Παρασκευή 22 & 29/10 και Πέμπτη 4 & 11/11
14.00 – 15.30
15.30 – 15.45 (διαλ.)
15.45 – 17.15
17.15 – 17.30 (διαλ.)
17.30 – 18.15
Εισηγητές του Προγράμματος θα είναι οι κ.: Νικολάκος Χρύσανθος – Μεσίτης Ασφαλίσεων – Ορκωτός Πραγματογνώμων – Μηχανικός, Κατσαϊδώνης Παναγιώτης – Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PK Data software και Λευθεριώτης Σπύρος – Εντεταλμένος Σύμβουλος – Μέλος Δ.Σ. ΕΙΑΣ – πρ. Γεν. Δ/ντής της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν:
•Εξειδικευμένη Γνώση
•Πλαίσιο Λειτουργίας
•Σύγχρονη Οργάνωση
•Πρακτικές Εφαρμογές
•Εργαλεία Μηχανογραφικής Υποστήριξης
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Το νέο πλαίσιο για την κρατική αρωγή και τις ασφαλιστικές
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

16 νέα προϊόντα στη «φαρέτρα» της Εθνικής Ασφαλιστικής

Χ. Μεγάλου: Η επίδοση της Εθνικής Ασφαλιστικής υπερέβη τους στόχους

Η Εθνική Ασφαλιστική στην τελετή παράδοσης της επιταγής του 10ου No Finish Line Athens

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της


















