Eurolife

Η Διαχείριση Ζημιών σε Περίπτωση Φυσικών Καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με τη Munich RE διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα : «Η Διαχείριση Ζημιών σε περίπτωση Φυσικών Καταστροφών». Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση και ο διάλογος σχετικά με το ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς στη διαχείριση των ζημιών και των οικονομικών τους επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές. Οι διακεκριμένοι [...]

Sofos Insurance
Η Διαχείριση Ζημιών σε Περίπτωση Φυσικών Καταστροφών

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος_logoΗ Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με τη Munich RE διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα :

«Η Διαχείριση Ζημιών σε περίπτωση Φυσικών Καταστροφών».

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση και ο διάλογος σχετικά με το ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς στη διαχείριση των ζημιών και των οικονομικών τους επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα εστιάσουν ιδιαίτερα στο φαινόμενο του σεισμού και την ανάγκη κατάρτισης εκ των προτέρων, Σχεδίου Δράσης για την Αντιμετώπιση και Οικονομική αποκατάσταση των ζημιών που προκύπτουν.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μια έμπειρη ξένη αντασφαλιστική εταιρία (Munich Re) πάνω σε «μαθήματα» και βέλτιστες πρακτικές που έχουν ακολουθηθεί σε άλλες χώρες καθώς και στις διαδικασίες και το σχέδιο διαχείρισης που είναι σκόπιμο να ακολουθείται σε περίπτωση σεισμού, όπου προκύπτουν ταυτόχρονα πολυάριθμες ζημιές προς διαχείριση και αποζημίωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την:

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 και ώρα 1 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου «Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά» της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82- 84, Αθήνα)

Για να διαβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ 

Orizon
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα