
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την πρόληψη μέσα από την εκπαίδευση και την έρευνα, η ΑΧΑ Ασφαλιστική, 1η Ασφαλιστική σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας Παγκοσμίως*, συμμετέχει ενεργά και στηρίζει ως Μέγας Χορηγός την πρώτη πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης για τον Διαβήτη, την οποία διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Κάρτα Διαβήτη” σε 18 πόλεις από 4 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2014.
Από την έναρξη της εκστρατείας μέχρι σήμερα σε Αθήνα, Λιβαδειά, Στυλίδα και Βόλο έχουν συμμετάσχει σε δωρεάν εξετάσεις, ενημερώσεις για το διαβήτη και διαδραστικές επιμορφώσεις, 2.200 πολίτες κάθε ηλικίας, ενώ από πλευράς ΑΧΑ έχουν ενισχύσει εθελοντικά τη δράση 51 άνθρωποι από το Προσωπικό και το Δίκτυο Διανομής της Εταιρείας.
Μέσα από την εκστρατεία, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους κινδύνους και τους τρόπους πρόληψης και ρύθμισης του διαβήτη, ενώ τα παιδιά εκπαιδεύονται διαδραστικά με το παιχνίδι «Μελένια», που έχει δημιουργήσει η ΑΧΑ σε συνεργασία με την Κάρτα Διαβήτη.
Παράλληλα με τις ενέργειες ενημέρωσης και επιμόρφωσης, η ΑΧΑ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για 4 ποδήλατα που προσφέρει με στόχο να ενισχύσει την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι δράσεις της εκστρατείας πραγματοποιούνται 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ. (πρώτη μέρα σε κάθε πόλη) και 10 π.μ. – 2 μ.μ. (δεύτερη μέρα σε κάθε πόλη).
Επόμενοι σταθμοί στην εκστρατεία είναι η Λάρισα (11 – 12 Ιουνίου), η Κατερίνη (13 – 14 Ιουνίου), οι Σέρρες (15 – 16 Ιουνίου), η Δράμα (17 – 18 Ιουνίου), η Καβάλα (19 – 20 Ιουνίου), η Αλεξανδρούπολη (21 – 22 Ιουνίου), η Θεσσαλονίκη (23 – 24 Ιουνίου), η Βέροια (25 – 26 Ιουνίου), η Κοζάνη (27 – 28 Ιουνίου), τα Ιωάννινα (29 – 30 Ιουνίου), η Πάτρα (1 – 2 Ιουλίου), ο Πύργος (3 – 4 Ιουλίου), ο Πειραιάς (5 Ιουλίου), η Ρόδος (7 – 8 Ιουλίου).
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Λυκούργος Πέτροβας για 1η χρονιά στην Κριτική Επιτροπή των FMIA24

Συγχωνεύσεις Ασφαλιστικών εταιρειών: Deals Δισεκατομμυρίων

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι επενδύσεις για τον ανασχεδιασμό της ασφαλιστικής αγοράς

Από σήμερα «στον αέρα» το ενημερωμένο site της Generali

Τι έγινε & τι δεν έγινε στην Ασφαλιστική Αγορά τη χρονιά που μας πέρασε








