Διαβιβάζουμε τις ακόλουθες, εξαιρετικά σημαντικές, αποφάσεις, οι οποίες κοινοποιήθηκαν αρμοδίως στην Ένωση από το Υπουργείο Οικονομικών:Κάθε ασφαλιστική επιχείρηση υποχρεούται στα εξής:
- Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) φυσικών και νομικών προσώπων έτους 2008 και των δικαιολογητικών που υποβάλλονται με αυτή.
- Κοινοποίηση διατάξεων σχετικά με την υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων έτους 2008.
- Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος των υποκειμένων σε φόρο, σύμφωνα με τα άρθρο 10 του Ν. 2238/1994, οικονομικού έτους 2008 και καθορισμός δικαιολογητικών εγγράφων ή άλλων στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή.
- Τύπος και περιεχόμενο της βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων και του δεύτερου αντιτύπου αυτής και του τρόπου υποβολής του.
- Τύπος και περιεχόμενο της Οριστικής Δήλωσης Φόρου Απόδοσης Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ – Έντυπο Ε7 – Φ-01.015) καθώς και υποχρέωση υποβολής της με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας ή με μαγνητικό μέσο, κατά περίπτωση.
- Τροποποίηση της αριθ. 1028199/10456/Β0012/ΠΟΛ1051/21.3.2005 απόφασης του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, όπως αυτή ισχύει, «Συγκρότηση και ορισμός μελών Επιτροπών στα Διαπεριφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα (ΔΕΚ) και στα Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα (ΠΕΚ) για τον έλεγχο των δικαιωμάτων ή αποζημιώσεων και εξόδων που έχουν καταβληθεί στην αλλοδαπή. Τρόπος λειτουργίας των Επιτροπών αυτών, διαδικασίες ελέγχου και υποβαλλόμενα στοιχεία από τις ελεγχόμενες επιχειρήσεις».
Σχόλια
Φόρτωση...
Top 5 Trending

Ασφαλιστικές Ειδήσεις
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Ασφαλιστικές Ειδήσεις
→NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Συνεντεύξεις
→Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Διαμεσολάβηση
→Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Ασφαλιστικές Ειδήσεις
→Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Newsletter
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora
















