Tsomokos

ΠΣΑΣ Βραβεύσεις Κορυφαίων Συμβούλων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύθηκαν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το 2007. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου 2008 στο Athens Golf Club της Γλυφάδας. Ο τίτλος του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου για τον Π.Σ.Α..Σ απονέμεται από τον ίδιο τον Σύλλογο και δίνεται μόνο μια φορά σε κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Groupama

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύθηκαν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το 2007. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου 2008 στο Athens Golf Club της Γλυφάδας.
Ο τίτλος του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου για τον Π.Σ.Α..Σ απονέμεται από τον ίδιο τον Σύλλογο και δίνεται μόνο μια φορά σε κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Οι κορυφαίοι για το 2007 είναι:

  • Στον κλάδο Ζωής o Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης της Ασπίς Πρόνοια
  • Στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων ο Θεόδωρος Μουτάφης της Εθνικής Ασφαλιστικής
  • Στα Αμοιβαία Κεφάλαια ο Ευάγγελος Σταθόπουλος, της Ιnteramerican.

Τα βραβεία απένεμαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη» Σπύρος Μερκούρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεώργιος Βλάχος και η Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιλένα Αποστολάκη, οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό απήυθυνε και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, Επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Α.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Demko, καθώς και ο Εμμανουήλ Μάρκογλου, Δ/ντής Υποκαταστήματος Alico AIG Life.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας, του Π.Σ.Α.Σ, Γεώργιος Στρατηγός, ενώ η Πρόεδρος Ελένη Γρυπάρη στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στην δράση του Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί, μία καινοτομία του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Α.Σ, να βραβεύσει μέλη του, τα οποία είναι και μέλη του M.D.R.T, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος μέλος στο M.D.R.T, πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον Επαγγελματικό του φορέα.

Tην πρώτη βράβευση έκανε ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς και στη συνέχεια, την σκυτάλη των βραβεύσεων πήρε ο κ. Εμμανουήλ Μάρκογλου, ο πρώτος Έλληνας Ασφαλιστικός Σύμβουλος, που γράφτηκε στο M.D.R.T, το 1959. Στον χαιρετισμό του, προέτρεψε όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους όχι μόνο να ενταχθούν στον Π.Σ.Α.Σ, αλλά και να προσπαθήσουν να πετύχουν τους στόχους του M.D.R.T.

Mega Brokers
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121