
Ο κ. Πόλυς Γρηγορίου, Διευθυντής Γενικών Κλάδων της Alpha Ασφαλιστικής Κύπρου, ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του εν λόγω οργανισμού και έγινε δεκτός ως μέλος του Chartered Insurance Institute. Από τώρα και στο εξής ο τίτλος του θα είναι «Chartered Insurer». Σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τίτλο του ως: «Διαπιστευμένος Ασφαλιστής, ACII»

Ο κ. Πόλυς Γρηγορίου, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον Ασφαλιστικό κλάδο το 1982. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Οχημάτων Δημοσίας Χρήσης. Από το 1999 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Γενικών Κλάδων της Alpha Ασφαλιστικής στην Κύπρο, θυγατρικής της Alpha Bank.
Ευχόμαστε και στους Έλληνες Ασφαλιστές να αρχίσουν να ειδικεύονται και να αποκτούν το χαρακτηρισμό του «Διαπιστευμένου Ασφαλιστή, ACII» Aν δεν κάνουμε λάθος το ACII, συνεργάζεται με το ΕΙΑΣ.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







