Ο δημοσιογράφος της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, Μπάμπης Πολυχρονιάδης έγραψε ένα ρεπορτάζ στο φύλλο της 27 Ιουλίου, 2008, με τίτλο: «Γάμοι με Ασφάλιστρα» και αναφέρθηκε στις Ασφάλειες «Αστικής Ευθύνης» και άλλων «Πολύτιμων Αγαθών» που άρχισαν να εμφανίζονται στη χώρα μας. Αναφέρθηκε στους ευκατάσταστους γαμπρούς ή νύφες που ασφαλίζουν το… Γάμο τους για τα έξοδα που κάνουν, σε περίπτωση που αυτός ακυρώνεται για διάφορους λόγους, για να μην χάσουν τα έξοδα της …δεξίωσης, καθώς και σε άλλες εξειδικευμένες Ασφαλίσεις!
Αναφέρθηκε επίσης ότι οι Κομμωτές άρχισαν να Ασφαλίζονται μη τυχόν και…καούν τα μαλλιά των πελατών τους από τις διάφορες βαφές, καθώς και σε άλλες ειδικευμένες Ασφάλειες.
Αναφορά έκανε στον πρόεδρο των Μεσιτών, Γιώργο Καραβία ο οποίος είναι ειδικευμένος σε αυτού του είδους τις Ασφάλειες μέσω των Lloyds του Λονδίνου και ο οποίος όταν εργάζονταν στο Λονδίνo, είχε ασφαλίσει τα μάτια της Elizabeth Taylor και τις… γάμπες της Angie Dickinson!
Αναφέρουμε το ρεπορτάζ, γιατί οι εκπρόσωποι διαφόρων παραγόντων του κλάδου, όπως είναι η Ένωση των Ασφαλιστικών Εταιρειών, οι Πράκτορες, Συντονιστές, Ασφαλιστές, θα έπρεπε ως συνδικαλιστικά όργανα να φροντίζουν να δημοσιεύονται παρόμοια ρεπορτάζ που προωθούν έμμεσα και αποτελεσματικά το Θεσμό της Ασφάλισης.
Σχόλια

Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα

ΤτΕ: Τι έδειξαν 7 επιτόπιοι έλεγχοι σε ασφαλιστικές

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΑΕΕ: Τι πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική ασφάλιση πατινιών


















