Tsomokos

Τα Αδιέξοδα της Κυβέρνησης…

Η πιάτσα ονομάζει αυτού του είδους τις κινήσεις “Τρεναρίσματα” όσο πάνε… αποδεχόμενοι οι φορείς ότι ήρθε το τέλος. Επομένως, ό,τι μαζέψουμε, μαζέψαμε… Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει τις διαρθρωτικές αλλαγές στο Κομματικό Σύστημα Διακυβέρνησης της Ελλάδος και με τη βοήθεια των ΜΜΕ τρενάρει την τελική καταστροφή. Το ταξίδι του Α. Σαμαρά στις Βρυξέλλες ήταν [...]

Ethniki

Η πιάτσα ονομάζει αυτού του είδους τις κινήσεις “Τρεναρίσματα” όσο πάνε… αποδεχόμενοι οι φορείς ότι ήρθε το τέλος. Επομένως, ό,τι μαζέψουμε, μαζέψαμε… Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει τις διαρθρωτικές αλλαγές στο Κομματικό Σύστημα Διακυβέρνησης της Ελλάδος και με τη βοήθεια των ΜΜΕ τρενάρει την τελική καταστροφή. Το ταξίδι του Α. Σαμαρά στις Βρυξέλλες ήταν ένας  τρόπος “τρεναρίσματος” της τελικής πτώσης. Πήγε για να υποσχεθεί ότι θα κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές, ότι το Νομοσχέδιο είναι έτοιμο και ότι όλα θα πάνε καλά, για να πάρει τη δόση των 31 δισ. Το γεγονός ότι οι Βουλευτές μπορεί να κάνουν την επανάστασή τους και να μην τις ψηφίσουν δεν συζητήθηκε! Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, είχε πει ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου, 2012 θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την κατάργηση των άχρηστων δημόσιων οργανισμών. Μέχρι σήμερα, δεν κατέθεσε τίποτα! Η περιφέρεια Αττικής πλήρωσε 1,3 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή της Αττικής, ενώ όλη η Αγορά γνωρίζει ότι ιστοσελίδες αυτού του είδους και αυτού τους μεγέθους, πλούσια-πλούσια δεν κοστίζουν πάνω από €25.000 με €30.000 ! Εν τω μεταξύ, η Κομματική Διακυβέρνηση των δύο Κομμάτων Εξουσίας οργιάζει καθημερινά. Διορισμοί, απευθείας αναθέσεις έργων και όλα τα γνωστά συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι μέρες μας είναι μετρημένες. Δυστυχώς, δεν βλέπουμε καμία άλλη λύση από την επιστροφή στη δραχμή. Η παράκληση του Ομπάμα αν και δεν γνωρίζουμε γιατί δημοσιοποιήθηκε, μας επιβεβαίωσε ότι το σενάριο της ΕΕ να αφήσει την Ελλάδα να γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα έχει ωριμάσει αρκετά και συζητείται ως Λύση. Οι δικοί μας Πολιτικοί βοήθησαν όσο μπορούσαν για να ωριμάσει αυτή η Λύση. Οι ΕΕ σύμμαχοί μας απηύδησαν με τα παιγνίδια μας… Με την επιστροφή της Ελλάδος στη Δραχμή, θα μπορούν πιο εύκολα να δημιουργήσουν όχι μόνον το Ευρωομόλογο, αλλά και κοινούς οικονομικούς και πιθανόν και πολιτικούς δεσμευτικούς και ελεγκτικούς θεσμούς στην ΕΕ που θα προστατεύουν την ΕΕ από μελλοντικές Πτωχεύσεις τύπου Ελλάδος.

Το αδιέξοδο της Κυβέρνησης είναι ότι μόλις τολμήσει να μιλήσει για ουσιαστικές διαρθρωτικές αλλαγές την επόμενη στιγμή θα πάψει να είναι Κυβέρνηση! Τον τελικό λόγο, όπως όλοι γνωρίζουμε, τον έχουν οι Βουλευτές. Οι Βουλευτές δεν θα ψηφίσουν κανένα νόμο που θα τους αφαιρεί την Εξουσία της Κομματικής Διακυβέρνησης, γιατί τότε όχι μόνο θα χάσουν τις φλέβες χρυσού που έχουν ανακαλύψει μέσα στο Σύστημα και τις αρμέγουν αχόρταγα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά, η οποιαδήποτε διαρθρωτική αλλαγή θα αποκαλύψει ότι Αυτοί οι Ίδιοι, είναι η Αιτία της Πτώχευσης της Ελλάδος, και φυσικά δεν θα έχουν που να κρυφτούν!

Mega Brokers
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121