
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Jupitee θα συμμετάσχει στην έκθεση GSMA Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2014.
Το Jupitee, η online πλατφόρμα που επιτρέπει την ανάπτυξη mobile εφαρμογών για iOS και Android χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας – αίθουσα 8.1 περίπτερο I49 – που εξασφάλισε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας.
Ο Δημήτρης Τσιρίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Jupitee δήλωσε σχετικά: «Το MWC αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερο κλάδο να αναδείξουν τα προϊόντα τους και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με στόχο τη διείσδυσή τους σε νέες αγορές. Στο MWC η Jupitee θα παρουσιάσει την αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας, με προσθήκες που ξεχωρίζουν την δυνατότητα ενσωμάτωσης interactive floor plan και product catalogue browsing.»
Υπενθυμίζεται πως η επίσημη εφαρμογή της ελληνικής αποστολής στη Βαρκελώνη για iOS και Android έχει και φέτος αναπτυχθεί με το Jupitee και οι χρήστες της έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους εκθέτες, το πρόγραμμα και τα δρώμενα, να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν και να συντονίζονται στο webradio της ελληνικής αποστολής.
Για να δημιουργήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Jupitee, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.jupitee.com.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΑΑΔΕ: Μαζικά e-mail σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί με POS

Όμιλος ΟΤΕ: Αύξηση 1,1% στα έσοδα Ομίλου το Δ’ τρίμηνο

ΕΕΑ: Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των σχολών οδηγών

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δικαιώνονται οι θέσεις των μικρομεσαίων για την ανάγκη λήψης μέτρων

Το Ε.Ε.Α. διαθέτει στα μέλη του την ψηφιακή υπογραφή

Οι χώρες με ελκυστικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις: Η θέση της Ελλάδας

Έρευνα Ε.Ε.Α.: Τι προβληματίζει επιχειρήσεις και καταναλωτές








