
Η Allianz είναι έτοιμη να προσφέρει στον 59 ετών Διευθύνοντα Σύμβουλό της Michael Diekmann μια παράταση δύο ετών στο συμβόλαιό του για να εξομαλύνει το δρόμο ενός πιθανού διάδοχου, ανέφερε Γερμανικό περιοδικό την Τετάρτη 19/2.
Επίσης, η εταιρεία θα δώσει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Allianz Deutschland, στον 48 ετών Markus Riess, μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, δήλωσε το ίδιο περιοδικό χωρίς επικαλούμενες πηγές.
Ο Όμιλος Allianz προσφέρει συνήθως ενός έτους επεκτάσεις στις συμβάσεις στελεχών όταν αυτοί φτάσουν τα 60, αλλά το περιοδικό υποστηρίζει ότι μια παράταση δύο ετών για τον Diekmann θα δώσει στον Riess και σε ένα άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Allianz, που είναι αρμόδιο για την Ασφαλιστική Αγορά στη Δυτική και Νότια Ευρώπη, τον Oliver Baete, 48 ετών, τη δυνατότητα να αυξήσουν το προφίλ τους ως πιθανοί Διευθύνοντες Σύμβουλοι του Ομίλου.
Ένα από τα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που βρίσκονται ήδη στην ηλικία των 59 ετών, αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του προκειμένου να κάνει χώρο για το διορισμό Riess, ανέφερε το περιοδικό – είτε ο Clement Booth, υπεύθυνος για τις παγκόσμιες γραμμές ασφάλισης, είτε ο Manuel Bauer, αρμόδιος για τις αναδυόμενες αγορές.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα

Allianz: Σημαντική αύξηση στις ευθύνες στελεχών που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια

Η νέα Allianz μιλά τη “γλώσσα” της ελληνικής αγοράς
















