
Την καθιερωμένη συνάντηση του μήνα-έτους πραγματοποίησε την Τετάρτη στις 7 Ιανουαρίου 2014 στα κεντρικά της γραφεία, στη συμπρωτεύουσα, η Διεύθυνση του κ. Γιώργου Αναστασίου, για τους συνεργάτες του γραφείου παραγωγής της Θεσσαλονίκης.
Μία μέρα μετά, ακολούθησε η ανάλογη συνάντηση για την παραγωγική δύναμη των γραφείων της διεύθυνσης του κ. Γιώργου Αναστασίου, από Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα και Κομοτηνή.
Συντονιστές Ομάδων, συνεργάτες, γραμματείς, παρέστησαν όλοι στις συναντήσεις αναφοράς στα πεπραγμένα του 2014 και δέσμευσης για το νέο έτος.
Οι συναντήσεις αυτές διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του απολογισμού του προηγούμενου παραγωγικού έτους, κατά το οποίο επιτεύχθηκαν οι στόχοι, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2013 και κατάταξαν τη Διεύθυνση μέσα στις πρώτες θέσεις της Περιφέρειας.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντονη παρουσίαση και θέματα περί πωλήσεων και αυτοβελτίωσης, από τον Διευθυντή, Γιώργο Αναστασίου.
Ο κ. Αναστασίου συνεχάρη τους συνεργάτες των Γραφείων οι οποίοι κατάφεραν παρά τις δυσκολίες της εποχής, να ξεχωρίσουν το 2015.
Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με την κοπή της πίτας, οι οποίες σε συνδυασμό με άφθονο κρασί, φαγητό και μουσική, απέδωσαν στις ημέρες αυτές το θετικό κλίμα που «απαιτείται» για το έργο όλων των συνεργατών.
Τα γραφεία της διεύθυνσης του κ. Γιώργου Αναστασίου εύχονται το 2015 ας βρούμε όλοι μας τα σκαλοπάτια που θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε πιο ψηλά και με καθαρή ματιά θα θέσουμε προτεραιότητες, για τις οποίες αξίζει να παλέψουμε…
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

H Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής

Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ


















