Eurolife

Η ΗΒΑ διέκοψε το 2007 συνεργασίες 3.5 εκατ. ευρώ!

Αυτό και αν είναι είδηση! Όπως μας πληροφόρησε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της ΗΒΑ Αλέξης Σταυρίδης, η Εταιρεία αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία 4-5 Πρακτόρων, οι οποίοι τους πρόσφεραν Ασφάλιστρα των 700.000 ευρώ περίπου ο καθένας, γιατί δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές τους!

Ethniki

Αυτό και αν είναι είδηση! Όπως μας πληροφόρησε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της ΗΒΑ Αλέξης Σταυρίδης, η Εταιρεία αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία 4-5 Πρακτόρων, οι οποίοι τους πρόσφεραν Ασφάλιστρα των 700.000 ευρώ περίπου ο καθένας, γιατί δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές τους!

Φρόντισαν και τους βρήκαν Εταιρείες να διοχετεύσουν απευθείας τις εργασίες τους, οι οποίες ανέλαβαν τη σταδιακή εξόφληση της Πίστωσης!
Τελικά, οι τρεις λέξεις οι οποίες περικλείουν την Επιτυχία είναι:

  • Αξιοπιστία
  • Οργάνωση
  • Ανθρωπιά

Αυτές ήταν οι τρεις πρώτες αρχές του Jack Welch, πρώην CEO της GE, στις οποίες βασίστηκε και κέρδισε το τίτλο του «Μάνατζερ του Αιώνα». Η τέταρτη ήταν ο «Εντοπισμός» και η «Επιλογή» του Αντικαταστάτη του!

Orizon
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121