
Με συνέντευξη του κ. Γεωργίου Σταματίου, Προέδρου Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ κυκλοφόρησε το περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” μηνός Ιουνίου 2014.
Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η συνέντευξη του κ. Manfred Brandmaier, FLMI, Client Manager Munich Re, Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, FYROM, Μολδαβία, Ρουμανία, ο Εορτασμός των 50 χρόνων της Metlife στην Ελλάδα και το 39o Συνέδριο Πωλήσεων της International Life.
Πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης, θα βρείτε ακόμα το “Λεύκωμα ΕΚΕ. Δράσεις και Πρακτικές 2014” με χαιρετισμό του τ. Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Αθανάσιου Σκορδά, συνέντευξη της κα. Μαρίας Αλεξίου, Προέδρου του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ και με απόψεις και πολύτιμη εμπειρία όλων όσων έχουν ενστερνιστεί τις αξίες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχουν αφιερωθεί και έχουν στηρίξει τον θεσμό.
Για να διαβάσετε το περιοδικό πατήστε εδώ και για το Λεύκωμα ΕΚΕ εδώ.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ

Magenta Insurance: Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις

ΕΑΕΕ: Που οφείλονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Η Cosmote Insurance έγινε Magenta

ΤτΕ: Ανάκληση της άδειας λειτουργίας της DALLBOGG

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου
















