Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Καθ. Δρ. Michael Heise, ο οποίος είναι Επικεφαλής Αναλυτής της Allianz SE, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η εκδήλωση, η οποία θα επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή κρίση και στις επιπτώσεις της ύφεσης στις χώρες της Ευρωζώνης, θα έχει ως θέμα: «Οι συνέπειες της κρίσης και οι δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης στη Ν. Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα».
Η τοποθέτηση του Δρ. Michael Heise πρόκειται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας δεδομένου ότι ο ίδιος συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Allianz SE σε οικονομικά και στρατηγικά θέματα. Ο Δρ. Michael Heise είναι υπεύθυνος για την ανάλυση και τις προβλέψεις της γερμανικής και της διεθνούς οικονομίας, καθώς και των χρηματοπιστωτικών αγορών, αλλά και για την ανάλυση κινδύνου.
Πριν την ένταξή του στο Allianz Group, ο Δρ. Michael Heise ήταν Γενικός Γραμματέας του Γερμανικού Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Chief Economist της DG Bank και Chief Economist και επικεφαλής της έρευνας στη DZ Bank.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 64 19 038.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τρίτη χώρα με τις μεγαλύτερες άμεσες δαπάνες υγείας η Ελλάδα
NP Ασφαλιστική: Έναρξη σεμιναρίων επανεκπαίδευσης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ersin Pak CEO στην Allianz Ελλάδος

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα


















