
Ειδικές δομές διαχείρισης των «Κόκκινων» δανείων που έχουν εκτοξευθεί αναμένεται να συστήνει η έκθεση νομισματικής πολιτικής που θα κατατεθεί στη Βουλή σήμερα. Επίσης αναμένεται να παρουσιάζει εκτενώς τα πολύ μεγάλα προσκόμματα που δημιουργεί η απουσία ρευστότητας στην οικονομική ανάκαμψη.
Η Ενδιάμεση Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2013 αναμένεται να εκτιμά ότι θα επιστρέψει σε ανάπτυξη η οικονομία το 2014. Θα δίνει έμφαση και στην πολύ μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή.
Η ΤτΕ αναμένεται να συναινεί με την πολιτική πολύ σφικτής διαχείρισης δαπανών για να συγκρατηθούν τα ελλείμματα, αλλά να ζητά την μη λήψη νέων μέτρων και την εξυγίανση του δημόσιου τομέα, ωστόσο θα συνιστά προσοχή στο σκέλος της αύξησης των εσόδων. Συστήνει να δοθεί έμφαση σε πάταξη της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής αντί για νέα μέτρα που θα φέρουν νέο πλήγμα στα εισοδήματα και στην ανάκαμψη. Επίσης, επαναλαμβάνει την έμφαση που πρέπει να δοθεί στις διαρθρωτικές αλλαγές.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης



















