
Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, ήταν χορηγός-υποστηρικτής της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας iGEM, στον μεγαλύτερο Διεθνή Διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας στο Παρίσι.
Ειδικότερα, η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας iGEM Thessaly παρουσίασε το ερευνητικό της έργο με τίτλο «Amalthea: a complete prevention toolkit to gutdysbiosis» και απέσπασε χρυσό μετάλλιο – ανάμεσα σε περισσότερες από 350 ομάδες από όλο τον κόσμο – και υποψηφιότητα για το καλύτερο ερευνητικό έργο στην κατηγορία «Τρόφιμα και Διατροφή» (Food and Nutrition).
Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο που ανιχνεύει την εντερική δυσβίωση, μέσω μίας βιοηλεκτρονικής κάψουλας, αξιολογεί τη λειτουργία του εντερικού μικροβιώματος με μία εφαρμογής στο κινητό και απαλύνει τα συμπτώματα από γαστρεντερικές ασθένειες με τη χρήση ενός βιοθεραπευτικού διατροφικού συμπληρώματος.
Σκοπός της iGEM Thessaly 2021 είναι να προσφέρει ένα οπλοστάσιο για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή. Σημειώνεται ότι, ο Διεθνής Διαγωνισμός Συνθετικής Βιολογίας iGEM προέκυψε ως ιδέα του MIT προσελκύοντας περισσότερους από 6000 φοιτητές.
Η Εθνική Ασφαλιστική εύχεται στην iGEM Thessaly πολλές και νέες επιτυχίες και ως κορυφαία της ασφαλιστικής αγοράς θα υποστηρίζει κάθε ερευνητικό έργο που αναδεικνύει τον πλούτο του έμψυχου δυναμικού της χώρας.
Σχόλια

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη

Ο Γιώργος Κώτσαλος νέος Πρόεδρος στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

Όλες οι υπηρεσίες του MyEthniki με ένα …“tap”

Κ. Ρεϊζάκη: Η επενδυτική στρατηγική κλειδί βιωσιμότητας και σταθερότητας







