
Σε συμβιβασμό 47 εκατ. δολαρίων προχώρησε σύμφωνα με το Insurancejournal ο Harvey Weinstein “κλείνοντας” πολλές από τις μηνύσεις εναντίον του που έχουν γίνει από υπαλλήλους και ηθοποιούς και αφορούν σε σεξουαλικές επιθέσεις. Το λογαριασμό για τις αποζημιώσεις για δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις σε διάσημες ηθοποιούς και εργαζόμενες στην εταιρεία του θα καταβάλλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.
Σε δημοσίευμα των New York Times αναφέρεται οτι η συμφωνία δεν απαιτεί από τον Weinstein να παραδεχτεί τις επιθέσεις ή να πληρώσει οτιδήποτε προσωπικά. Περισσότερες από 30 ηθοποιοί και συνεργάτες συμμετέχουν στις μηνύσεις, ενώ η εταιρεία του Weinstein έχει εισαχθεί σε διαδικασία πτώχευσης.
Σε μια ακρόαση πριν την Τετάρτη, δικαστής διέταξε τον Weinstein να δημοσιεύσει ασφαλιστικό ομόλογο ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, από $ 1 εκατομμύριο που είχε αρχικά αποφασιστεί, καθώς παραβιάστηκαν επανειλημμένα οι όροι απελευθέρωσής του με την απενεργοποίηση της συσκευής εντοπισμού του. Πλέον αναμένεται η δίκη του να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου.
Ο 67χρονος παραγωγός εγκατέλειψε μέρος του ηλεκτρονικού του βραχιολιού στο σπίτι του στο Bedford της Νέας Υόρκης, καθιστώντας τη συσκευή ανενεργή τουλάχιστον 57 φορές σε λιγότερο από δύο μήνες, δήλωσε ο εισαγγελέας Joan Illuzzi κατά την ακρόαση.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΑΕΕ: Που οφείλονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Interamerican: Από τα 300 εκ. ευρώ κύκλο εργασιών στο 1 δις

Η ιατρική ακριβείας θεμέλιο της σύγχρονης καρδιαγγειακής ιατρικής

ERGO: Στη Γαλλική Ριβιέρα το ανεξάρτητο δίκτυο

Συμμαχία κράτους - ιδιωτών στη διαχείριση κινδύνων

Η EUROINS μέγας χορηγός στο 16ο Διεθνές Meeting Αλμάτων

Στις 24 Σεπτεμβρίου το 4ο Συνέδριο Effective Dialogue

















