
Μετά από τις 26 Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα εκκινήσει και πάλι τις διασταυρώσεις αρχείων προκειμένου να εντοπίσει τους ανασφάλιστους οδηγούς και να ακολουθηθεί η διαδικασία επιβολής προστίμων.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ανεξάρτητη αρχή προχωρώντας στην τελευταία ενημέρωση των πολιτών, καθώς από εδώ και πέρα οι έλεγχοι θα διενεργούνται χωρίς να προηγείται πληροφόρηση.
Ειδικότερα όπως αναφέρεται “μετά το πέρας 30 ημερών από την έκδοση Πληροφοριακού Οδηγού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διενεργήσει την επόμενη ηλεκτρονική διασταύρωση, σε ημερομηνία που δεν θα ανακοινωθεί εκ των προτέρων. Εφεξής, τηρώντας τις απαιτήσεις του νόμου 4141/2013, θα διενεργεί τουλάχιστον δυο ηλεκτρονικές διασταυρώσεις κάθε έτος, σε ημερομηνίες που επίσης δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων”.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Ν. Κεραμέως: "Ανοιχτά" ΤΕΑ, φορητότητα και κίνητρα ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ανασφάλιστα οχήματα: Διαρκή ηλεκτρονικό έλεγχο ζητά η ΕΑΕΕ

Πρόταση της ΕΑΕΕ στην πολιτεία για τις αποζημιώσεις τροχαίων

Αύξηση στα τροχαία με οχήματα που έχουν ξένες πινακίδες

883.103 περισσότερα ασφαλισμένα οχήματα σε μία διετία

Ολιστική πρόσβαση στο gov.gr θέλουν οι ασφαλιστές

Πόσες ζημίες «γράφουν» οι ασφαλιστικές στον κλάδο oχημάτων

110 εκατ. ευρώ σε «ραβασάκια» για ανασφάλιστα οχήματα & τέλη


















