
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου, η Affidea γιορτάζει και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν τα διαγνωστικά της εργαστήρια, εξετάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Κάντε ένα δώρο υγείας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας στην τιμή μιας ανθοδέσμης. Εκφράστε την αγάπη σας όχι μόνον με λουλούδια, αλλά φροντίζοντας για το πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία του!
Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των πακέτων εξετάσεων που ακολουθούν:
• Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας (γενική αίματος, αιματοκρίτης, λευκά, ερυθρά, αιμοπετάλια, σίδηρος ορού, φερριτίνη, βιταμίνη Β12, φυλλικό οξύ) στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.
• Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.
Οι προσφορές ισχύουν για όσους επικοινωνήσουν έως και την Πέμπτη 31 Μαΐου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.
Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, αναδεικνύοντας την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει άριστης ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η τεχνολογία που επαναπροσδιορίζει την ακρίβεια στην οφθαλμοχειρουργική

Ευρωκλινική: Δίπλα στις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

ΙΑΣΩ: Πανελλαδικά η πρώτη εφαρμογή του σύγχρονου nebulizer "QuattroJet"

“EuroSpine Centre of Excellence” για την Κλινική Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan General

ΙΑΣΩ: Hμερίδα με θέμα «Ενδιαφέροντα θέματα Λοιμώξεων»

ΙΣΑ: Ενδεχόμενο εδραίωσης μονοπωλιακής θέσης και διασυνδέσεων στην ιδιωτική υγεία

Γενική Συνέλευση ΠΕΦ 2026


















